Κανόνες Face Yoga

Οι βασικοί κανόνες Face Yoga!

Η Face Yoga είναι πλέον γνωστή σε όλο και περισσότερες γυναίκες στον κόσμο και με επιστημονικά αποτελέσματα που μπορείτε να δείτε εδώ. Είναι η γυμναστική για το πρόσωπό μας.

Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που διδάσκοντας Face Yoga στην Ελλάδα και το εξωτερικό τα τελευταία 10 χρόνια, πια οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες την αναζητούν. Είναι η πιο φυσική και αποτελεσματική μέθοδος πρόληψης και αντιγήρανσης για το πρόσωπο και τον λαιμό. Άρα FACE YOUR FACE IN THE MOST NATURAL WAY ?

Η Face Yoga είναι κυρίως ασκήσεις για το μυικό σύστημα του προσώπου που γυμνάζουν και τονώνουν. Αλλά για να μπορέσουμε να δούμε τα αποτελέσματα που θέλουμε δώστε προσοχή στα παρακάτω.

 

 

Κανόνες Face Yoga

  1. Κατανοήστε τις ανάγκες του προσώπου σας. Κάθε πρόσωπο έχει τις δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες άρα θέλει και τις δικές του ασκήσεις Face Yoga. Παρατηρείστε το πρόσωπο σας στον καθρέφτη αλλά και σε φωτογραφίες για να εντοπίσετε αυτό που σας ενοχλεί και θέλετε να αλλάξετε. Αν συνεχίζετε να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε τις ανάγκες σας μπορούμε να κάνουμε μαζί ένα ραντεβού και να χαρτογραφήσουμε το πρόσωπο σας και τις ανάγκες του.
  2. Μην βιάζεστε! Εξαιρετικά σημαντικό. Η εμπειρία μου τα τελευταία 10 χρόνια λέει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν έχουν δείτε με την Face Yoga τα αποτελέσματα που θα ήθελαν στο πρόσωπό τους, εἰναι πολύ απλά γιατί κάνουν τις ασκήσεις γρήγορα και μηχανικά. Σε κάθε ασκηση Face Yoga θα πρέπει να αισθάνεστε τον μυ που ενεργοποιείτε ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
  3. Η σωστή σειρά. Πρώτα κάνετε το δικό σας πρόγραμμα περιποίησης για το δέρμα σας, μετά τις ασκήσεις Face Yoga και τέλος το μασάζ ή ότι άλλο χρησιμοποιείτε όπως roller, GuaSha ή Ice Globes.
  4. Καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα. Μην κάνετε τις ασκήσεις Face Yoga ενώ έχετε μακιγιάζ γιατί το δέρμα σας δεν μπορεί να αναπνεύσει. Και επίσης οι ασκήσεις Face Yoga βοηθάνε εξαιρετικά στην απορρόφηση των προιόντων σας, άρα γιατί το δέρμα σας να μην έχει και το αγαπημένο του σερουμ?
  5. Η καθημερινή πρακτική θα σας δώσει τα αποτελέσματα που θέλετε. Οι μύες του προσώπου και του λαιμού μας είναι μικροί και λεπτοί συγκριτικά με το υπόλοιπο σώμα. Άρα γυμνάζονται πολύ γρήγορα αλλά θέλουν πολύ συχνά! Είναι η γυμναστική για το πρόσωπο σας.

Αυτοί οι απλοί και γρήγοροι κανόνες είναι που θα σας κάνουν την διαφορά στην Face Yoga! Ελπίζω να σας βοήθησα και να σας δω σύντομα στα μαθήματα Face Yoga!

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες πάνω στα θέματα ομορφιάς που συζητάμε ή και σε άλλα θέματα ομορφιάς που σας απασχολούν, διατροφή για ομορφιά, face yoga, μαθήματα face yoga και συμβουλευτική ομορφιάς στο email [email protected]

Διαβάστε πεισσότερα για την ομορφιά μας και ακολουθήστε με στα social media:

Youtube! ➜ https://www.youtube.com/c/FaceYogawithAretiKafantari
Facebook! ➜ https://www.facebook.com/faceyogagreece/
Instagram! ➜ https://www.instagram.com/aretikafantari/

Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας! ?

Αρετή

#faceyogawitharetikafantari

Share this post