Αρετή Καφαντάρη

BSc Marketing, MBA in Human Resource Management, Face Yoga expert, Σύμβουλος Ολιστικής Διατροφής, Raw Food Chef, Pilates instructor

Η ιστορία μου ξεκίνησε από τα παιδικά μου χρόνια. Λάτρευα τον χορό και την ομορφιά. Όταν ήρθε η ώρα να επιλέξω το μέλλον άφησα πίσω το μπαλέτο και το όνειρο της μπαλαρίνας. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων, marketing, και ανθρώπινο δυναμικό. Εργάστηκα στο marketing για μεγάλες εταιρείες καλλυντικών. Μετά από 18 χρόνια γεμάτα εμπειρία στον χώρο των καλλυντικών αποφάσισα να ακουλουθήσω το όνειρό μου.
Έτσι σπούδασα ξανά, αλλά διατροφολογία αυτή την φορά. Εκπαιδεύτηκα στην Face Yoga, τον βελονισμό και πολλά άλλα σε Αγγλία, Ιαπωνία και Αμερική. Έχοντας επομένως όλη την γνώση των καλλυντικών απο ηγετικές εταιρείες για 18 χρόνια, γνωρίζοντας καλά ότι η ομορφιά δεν είναι μόνο η κρέμα που βάζουμε στο πρόσωπό μας, αλλά το τι τρώμε και το πως γυμνάζουμε το πρόσωπό μας αποφάσισα να μοιραστώ όλη αυτή την γνώση μαζί σας. Έτσι, δημιούργησα την μέθοδο Face Yoga for all! Και όλα αυτά γιατί αν ονειρευτείς θα πετύχεις, και αν πετύχεις θα ξαναονειρευτείς!

Face Yoga for all με την Αρετή

Η Face Yoga for all με την Αρετή θα σας αλλάξει το πρόσωπο όπως εσείς θέλετε!

… Face your face γιατί όλοι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε όμορφα και άνετα με το πρόσωπο μας!

αρετή σφίγγει λαιμό ασκήσεις