Μήπως ήρθε η στιγμή
να επενδύσετε στον
εαυτό σας ;

Δίπλωμα Face Yoga με διεθνή αναγνώριση από το IPHM

Γίνε δασκάλα Face Yoga!

Παρακολούθησε το εκπαιδευτικό σεμινάριο με την Αρετή Καφαντάρη, Face Yoga expert και δημιουργό της μεθόδου Face Yoga for all, και γίνε και εσύ δάσκαλα Face Yoga! 

Δημιούργησα το πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων δασκάλων Face Yoga έπειτα από εμπειρία 10 ετών και πάνω από 10.000 ώρες μαθημάτων. 

Το πρόγραμμα αυτό θα σας μάθει όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την ομορφιά του προσώπου σας, την λειτουργία του αλλά και την μέθοδο Face Yoga. θα μάθετε να κατανοείτε τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε προσώπου ώστε να έχετε τις καλύτερες ασκήσεις γιαυτό.

Πάρε το δίπλωμα στην μέθοδο FACE YOGA for all που σου επιτρέπει να να διδάσκεις ομαδικά, ατομικά μαθήματα FACE YOGA.


Tο όραμα αυτού του προγράμματος είναι να κάνουμε μαζί όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε να αγαπήσουν το πρόσωπο τους, να συνδεθούν με αυτό και να μάθουν τις ιδιαιτερότητες του. Έτσι θα μπορέσουμε να μάθουμε τον μηχανισμό που λειτουργεί το πρόσωπο και να επαναπρογραμματίσουμε τις λάθος εκφράσεις!

Με την μεθοδολογία αυτή, την συνεχόμενη δική μου καθοδήγηση αλλά και την δική σας πινελιά, θα έχετε το επάγγελμα που ονειρεύεστε με μεγάλη επιτυχία!

Γίνε και εσύ σήμερα μια διεθνώς αναγνωρισμένη δασκάλα Face Yoga για να ξεκινήσεις μια νέα επιτυχημένη καριέρα ή να γίνεις ακόμα καλύτερη σε αυτο που κάνεις! 

Τα βασικά για το εκπαιδευτικό

Face yoga είναι για όλους! Δεν έχει όριο ηλικίας, φύλου, χρώματος ή προηγούμενης εμπειρίας στην ομορφιά ή την yoga. Η μόνη προυπόθεση είναι η αγάπη για την ομορφιά και την υγεία του προσώπου. 

Το εκπαιδευτικό Face yoga δεν έχει όρια και προσκαλεί όλους να γίνουν μέρος του οράματος “να αγαπήσουμε και να εκπαιδεύσουμε το πρόσωπο μας!”

Που θα γίνει

Όλο το εκπαιδευτικό είναι online και στα ελληνικά

Εκπαιδευτικό υλικό

Το έντυπο υλικό μπορείς να διαβάσεις ως ebook ή να το τυπώσεις σε μορφή βιβλίου.

Ασκήσεις

Όλες οι ασκήσεις & massage είναι σε βίντεο.

Ολοκλήρωση εκπαιδευτικού

Γραπτές, προφορικές εξετάσεις και παρακολούθηση μαθημάτων.

Εκπαίδευση δασκάλων
Face Yoga

1200 € (συν ΦΠΑ)

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κάρτα απευθείας πατώντας το παρακάτω κουμπί.

Στην περίπτωση μετρητών ή εάν θέλετε κάποια διευκόλυνση με 2 δόσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου στο [email protected]

Τι περιέχει το εκπαιδευτικό

Testimonials