εκπαίδευση δασκάλων face yoga

Θα μπορούσε η Face Yoga να γίνει το επαγγελμά μου?

Face yogi μου!! Πως είσαι? Ελπίζω να περνάς όμορφα και να έχεις αναζητήσεις, όνειρα και διάθεση για νέους ορίζοντες ?

Μέσα σε αυτές τις αναζητήσεις θα μπορούσε να υπάρχει μια όμορφη φωνούλα μέσα στο μυαλό και να λέει θα μπορούσα άραγε να γίνω δασκάλα Face Yoga? Θα μπορούσε η Face Yoga να γίνει το επαγγελμά μου?

Και βέβαια θα μπορούσε και κάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ 12 χρόνια πριν… Είχα τις σπουδές μου την δουλεία μου, την οικογένεια μου αλλά έψαχνα κάτι ακόμα. ήξερα ότι ήθελα να είναι στον χώρο της ομορφιάς και της υγείας αλλά τίποτα παραπάνω, μέχρι που βρέθηκα στο Λονδίνο το 2010 για κάποια άλλη δουλειά. Εκεί έπεσα πάνω σε μια παρουσίαση Face Yoga που μου άλλαξε την ζωή για πάντα, κυριολεκτικά!

Ξεκίνησα αμέσως να κάνω μαθήματα Face Yoga ως μαθήτρια και είδα το πρόσωπό μου να αλλάζει. Να δείχνει πιο ζωντανό αι υγιές σε μια δεκαετία (την γνωστή δεκαετία των 30) που έτρεχα σας την τρελή και δεν είχα χρόνο για τίποτα. Μόλις λοιπόν είδα αυτές τις αλλαγές στο πρόσωπο μου, χωρίς καμμία άλλη σκέψη ξεκίνησα την εκπαίδευση δασκάλων στην Face Yoga. Ξεκίνησα από την Αγγλία, μετά Ιαπωνία και τέλος Αμερική. Τώρα βέβαια τέλος δεν έχει όλο αυτό γιατί πάντα κάνω καποια μετεκπαίδευση ή έξτρα σεμινάριο.

13 χρόνια μετά έχω κάνει διδάξει πάνω από 10.000 ώρες ατομικά και ομαδικά μαθήματα, πολλά σεμινάρια, παρουσιάσεις, και είμαι η συγγραφέας του πρώτου ελληνικού βιβλίου για την Face Yoga που μπορείς να βρεις εδώ.

Έτσι λοιπόν κάπως ο δρόμος με έφερα να φτιάξω το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Δασκάλων Face Yoga στην Ελλάδα πιστοποιημένο από τον οργανισμό IPHM που το κάνει αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο!

Mπορείς λοιπόν και εσύ να ξεκινήσεις σήμερα το επάγγελμα των ονείρων σου! Να γίνεις πιστοποιημένη δασκάλα Face yoga.

Τα βασικά για το εκπαιδευτικό

Face yoga είναι για όλους! Δεν έχει όριο ηλικίας, φύλου, χρώματος ή προηγούμενης εμπειρίας στην ομορφιά ή την yoga. Η μόνη προυπόθεση είναι η αγάπη για την ομορφιά και την υγεία του προσώπου.

Το εκπαιδευτικό Face yoga δεν έχει όρια και προσκαλεί όλους να γίνουν μέρος του οράματος “να αγαπήσουμε και να εκπαιδεύσουμε το πρόσωπο μας!”.  Όλο το εκπαιδευτικό είναι στα ελληνικά και διαδικτυακό.  Επίσης το ξεκινάτε και το ολοκληρώνετε όποτε θέλετε εσείς.

Πάρε το δίπλωμα στην μέθοδο FACE YOGA από την Αρετή Καφαντάρη που σου επιτρέπει να να διδάσκεις ομαδικά, ατομικά μαθήματα FACE YOGA.

Tο όραμα αυτού του προγράμματος είναι να κάνουμε μαζί όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε να αγαπήσουν το πρόσωπο τους, να συνδεθούν με αυτό και να μάθουν τις ιδιαιτερότητες του. Έτσι θα μπορέσουμε να μάθουμε τον μηχανισμό που λειτουργεί το πρόσωπο και να επαναπρογραμματίσουμε τις λάθος εκφράσεις!

Με την μεθοδολογία αυτή, την συνεχόμενη δική μου καθοδήγηση αλλά και την δική σας πινελιά, θα έχετε το επάγγελμα που ονειρεύεστε με μεγάλη επιτυχία!

μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες πατώντας εδώ

Και φυσικά στο παρακάτω video

https://youtu.be/lOuXKLcY1yk?si=lfbwmQKFxNOAYImT

 

Σε φιλώ και περιμένω να σε δω στο υπέροχο κόσμο της Face Yoga!

Αρετή

Share this post