Face Yoga Αρετή Καφαντάρη

Τι είναι η FACE YOGA? Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Τι είναι η Face Yoga?

H Face Yoga for all είναι η πλέον φυσική και αποτελεσματική μέθοδος αντιγήρανσης και πρόληψης για πρόσωπο και λαιμό για να αισθάνεστε και να δείχνετε νεότερη και πιο υγιής! Μια ολιστική μέθοδος που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο συνδυασμό ασκήσεων yoga, massage, πιέσεων και χαλάρωσης όλο αποκλειστικά για την περιοχή του προσώπου και του λαιμού. 

Η FACE YOGA είναι για όλους! Η Face Yoga μειώνει τα σημάδια της γήρανσης και της έντασης. Είτε αρχίζετε να βλέπετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης, αν έχετε πρώτες γραμμές ή ακόμα και ρυτίδες, οι ασκήσεις και οι τεχνικές Face Yoga με την Αρετή Καφαντάρη θα σας χαρίσουν ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να ξεκινήσετε! 

Η μέθοδος Face Yoga for all είναι επίσης ένα πολύ αποτελεσματικό προληπτικό μέτρο. Όσο νωρίτερα ξεκινήσετε τις ασκήσεις τόσο λιγότερο πιθανό είναι να δούμε τα σημάδια της γήρανσης και έντασης στο πρόσωπο και τον λαιμό μας. 

Ειναι η μοναδική φυσική μέθοδος που έχει κατακλύσει Αγγλία και Αμερική, η μέθοδος που μειώνει τα σημάδια της γήρανσης και της έντασης. Αισθάνεστε ότι βλέπετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό σας? Οι ρυτίδες γίνονται πιο βαθιές και σκέφτεστε πιο επεμβατκές μεθόδους ή Botox? ή απλά θέλετε έναν πιο φυσικό τρόπο πρόληψης? ότι από τα παραπάνω και αν σας απασχολεί οι τεχνικές και οι ασκήσεις Face Yoga for all σε 6-8 εβδομάδες θα σας δώσουν την φυσική λύση! 

Πως λειτουργεί η Face Yoga? και καλύτερα η Face Yoga που κάνουμε με την Αρετή Καφαντάρη

Ασκήσεις : όπως και το σώμα μας χρειάζεται γυμναστική για να διατηρηθεί σφριγηλό, έτσι ακριβώς και οι 57 μυς του προσώπου και του λαιμού μας χρειάζονται συχνές ασκήσεις face yoga for all. Όσο οι μυς γίνονται πιο δυνατοί, το δέρμα πάνω τους γίνεται πιο σφριγηλό αποκτά ελαστικότητα και ατονούν οι ρυτίδες. Και τα καλά νέα είναι ότι επειδή οι μυς είναι πολύ μικρότεροι και λεπτότεροι γυμνάζονται πιο εύκολα. 

Massage : με τις τεχνικές του massage face yoga for all για το πρόσωπο και τον λαιμό, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιείται η λέμφος, αυξανεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, και απομακρύνονται οι τοξίνες. Ετσι μειώνονται οι μαύροι κύκλοι, τα πρηξίματα και η θαμπάδα του δέρματος, αφήνοντας μια νεανική και υγιή επιδερμίδα . 

Πιέσεις (accupressure) : μια αρχαία μέθοδος που γίνεται με πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου και του λαιμού, αυξάνοντας την ροή ενέργειας στο πρόσωπο, μειώνοντας την ένταση και δίνοντας έντονη λάμψη. 

Χαλάρωση: Γνωρίζοντας πως να χαλαρώνουμε την ένταση του προσώπου, αποφεύγουμε έντονες γραμμές έκφρασης και ρύτιδες που δημιουργούνται συνήθως απο το στρες και τις έντονες εκφράσεις.

Ευ ζην: Η ολιστική προσέγγιση της συνολικής ευτυχίας που μας δημιουργείται όταν αφιερώνουμε χρόνο για τον εαυτό μας. Γιατί ότι συμβαίνει μέσα μας είναι ότι αντανακλάμε έξω από εμάς! 

Πως μπορώ να κάνω μαθήματα Face Yoga με την Αρετή Καφαντάρη? 

Πως πρέπει να παρακολουθώ τα μαθήματα Face Yoga? 

Αρχικά γίνεται ένα ατομικό μάθημα που σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες σας φτιάχνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα ασκήσεων Face Yoga και εκπαιδεύεστε σε αυτό. Έπειτα μπορείτε να συνεχίσετε με ατομικά μαθήματα ή να ενταχθείτε στα ομαδικά μαθήματα του FACE YOGA FOR ALL, εώς ότου μάθετε να κάνετε όλες τις ασκήσεις σας Face yoga σωστά και με ασφάλεια. 

ZOOM

Τα μαθήματα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από το σπίτι σας,  μέσω ZOOM!

Επίσης έχουμε και πριστοποιημένες δασκάλες που έχουν συνεχίσει την εκπαίδευση και τα μαθηματά της μεθόδου Face Yoga for all που μπορείτε να κάνετε τα μαθήματά σας και σας τις αναφέρω παρακάτω γιατί προτείνω αποκλειστικά αυτές. Ο λόγος που επιμένω είναι για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα!

Δασκάλες Face Yoga for all:

Δαρμή Σοφία

Καραγιώργου Φωτεινή

Καίσαρη Σωτηρία

Πλακουρέλη Έλσα

Μαρίνη Μαρία

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες πάνω στα θέματα ομορφιάς που συζητάμε ή και σε άλλα θέματα ομορφιάς που σας απασχολούν, διατροφή για ομορφιά, face yoga, συμβουλευτική ομορφιάς στο email [email protected]

Διαβάστε πεισσότερα για την ομορφιά μας και ακολουθήστε με στα social media:

Youtube! ➜ youtube.com/flowcenter
Facebook! ➜ https://www.facebook.com/faceyogagreece/
Instagram! ➜ https://www.instagram.com/aretikafantari/

Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας! ?

Αρετή

# faceyogawitharetikafantari

Share this post