διατάσεις face yoga video μάτι αρετής

Διατάσεις FACE YOGA – Video?

Γνωρίζετε ότι το πρόσωπό μας χρειάζεται διατάσεις?

Η απάντηση εἰναι και βέβαια! Γιατί? Αφού το πρόσωπό μας αποτελείται από 57 μυς οι οποίοι θέλουν την διάτασή τους! Σκεφτείτε επίσης ότι το πρόσωπό μας έχει αποκλειστικά τις 4 από τις 5 αισθήσεις άρα η ένταση που συσσωρεύεται είναι μεγάλη και δυστυχώς δεν την καταλαβαίνουμε…

Άρα τα πρόσωπό μας χρειάζεται διάταση καθημερινά όταν ξυπνάμε και όταν πάμε να κοιμηθούμε. Οι διατάσεις βοηθάνε πάρα πολύ και στην αιμάτωση του προσώπου μας, που μας κάνει να φαινόμαστε πιο νέες και το δέρμα μας πιο σφριγηλό. Και τώρα αφού ελπίζω ότι σας έπεισα ότι χρειαζόμαστε διατάσεις, πως κάνουμε διατάσεις στο πρόσωπό μας?

Ο απλός και εύκολος τρόπος είναι να κάνουμε ότι κίνηση νιώθουμε ότι θέλει να κάνει το πρόσωπό μας για να τεντωθεί, ακριβώς όπως τεντώνουμε το σώμα μας όταν ξυπνάμε ή όταν είμαστε σε μια θέση για πολύ ώρα.

Επίσης διατάσεις χρειαζόμαστε και πριν ξεκινήσουμε τις ασκήσεις μας και φυσικά όταν έχουμε να κάνουμε πολύ καιρό Face Yoga.

Το παρακάτω video είναι αφιερωμένο στην μαγεία των διατάσεων του προσώπου μας!

Καλή Πρακτική και μην ξεχνάτε να έχετε ένα πολύ καθαρό πρόσωπο όταν ξεκινάτε διατάσεις ή ασκήσεις Face Yoga.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες πάνω στα θέματα ομορφιάς που συζητάμε ή και σε άλλα θέματα ομορφιάς που σας απασχολούν, διατροφή για ομορφιά, face yoga, μαθήματα face yoga και συμβουλευτική ομορφιάς στο email [email protected]

Διαβάστε πεισσότερα για την ομορφιά μας και ακολουθήστε με στα social media:

Youtube! ➜ youtube.com/flowcenter
Facebook! ➜ https://www.facebook.com/faceyogagreece/
Instagram! ➜ https://www.instagram.com/aretikafantari/

Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας! ?

Αρετή

# faceyogawitharetikafantari

 

Share this post